• Lorem ipsum

Maak je nagels sterker met BIAB

31 Jul 2024
door Amy

BIAB staat voor Builder In A Bottle en is al een hele poos onwijs trending. Lees snel verder om alle voordelen van BIAB gel te ontdekken. 

 

Wat is BIAB?

Builder In A Bottle combineert de voordelen van gellak en buildergel. Zo creëer je stevige nagels, maar op dezelfde, makkelijke manier als waarop je gellak aanbrengt. De BIAB is een dikkere gel en wordt veelal gebruikt om de eigen, natuurlijke nagel te versterken. Op die manier wordt er een beschermend laagje gecreëerd over de nagel om de groei te bevorderen, maar ook zwakke nagels sterker te maken. 

 

Wat zijn de voordelen van BIAB? 

BIAB geeft je nagels bescherming, terwijl ze rustig kunnen doorgroeien of versterken. Maar de Builder In A Bottle heeft nog meer voordelen: 

  • Ideaal voor nagelbijters: doordat de BIAB een wat dikkere gel is en deze een beschermend laagje over de nagel creëert, is nagelbijten verleden tijd.
  • Natuurlijke tinten: wil je alleen je nagels versterken en geen gekke kleurtjes, dan is BIAB perfect met het assortiment aan natuurlijke kleurtjes die wij aanbieden 
  • Fijne base: toch liever een knalkleurtje? Dan is dat ook makkelijk aan te brengen met de BIAB als base. 
  • Langdurig: een BIAB manicure kan voor mooie nagels zorgen tot 3-4 weken. 
  • Afweekbaar: er is geen frees voor nodig, de BIAB kan makkelijk verwijderd worden door te weken. 
  • Verlenging: met de Builder In A Bottle kan je gemakkelijk kleine verlengingen maken. 

 

Is BIAB schadelijk voor de natuurlijke nagels? 

Als je nagels bijt of fragiele nagels hebt, is de BIAB perfect om nagelgroei te bevorderen en je nagels te versterken. Echter, net zoals bij elk ander nagelsysteem, is schadelijk voor je nagels als je de gel er af gaat pulken. Ook is het verstandig om je set er regelmatig helemaal af te weken in plaats van bij te vullen zodat je kan kijken of er geen onderliggende schade aan de nagels is. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »