• Lorem ipsum

Startende nagelstyliste: alles wat je nodig hebt om te beginnen!

19 Aug 2024
door Amy

Heb je besloten dat je zelf nagels wilt gaan zetten, maar weet je door de hoeveelheid aan producten even niet wat je het beste kan aanschaffen? Dan zal deze handige gids je verder helpen: wij zetten alle basisproducten voor je op een rijtje. 

 

  • LED-lamp
    Met een lamp kun je alle nagelproducten uitharden. De LED-lamp is hiervoor het handigst. Deze heeft een korte uithardingstijd en heel veel branduren. Ook hoef je de lampjes niet te vervangen, waar dit bij een UV-lamp wel moet. 

  • Desinfectie
    Hygiëne is belangrijk, houd daarom je werkplek en je handen goed schoon voor je aan de slag gaat. Je kan gemakkelijk je materialen desinfecteren met Barbicide. Gebruik onze Sanitizing Solution om je nagels en handen te ontsmetten. 

  • Vijlen
    Vijlen zijn onmisbaar bij het zetten van nagels en komen in diverse grit. In ons assortiment zijn 5 verschillende grit vijlen: 80/80 is het grofst, 180/180 het fijnst. Voor gellak gebruik je een fijner grit, voor kunstnagels een grover grit. 

  • Tools
    Andere belangrijke materialen die je nodig hebt voor het zetten van nagels zijn o.a. een bokkepoot, celstofdeppers en een nagelborstel. Optioneel: tips, tipknipper, tiplijm, penselen.

  • Nagelolie
    Niet alleen de nagels, maar ook de huid rondom moet er natuurlijk mooi en verzorgd uitzien. Dit is waar nagelolie bij komt kijken. Breng de olie aan nadat je de nagels hebt gedaan. Om de nagelriemen soepel te houden, kun je iedere dag wat olie aanbrengen. We hebben 23 verschillende geuren olie om uit te kiezen. 

  • Prep en primer
    Met gel of acryl aan de slag is natuurlijk het leukste gedeelte, maar de voorbereiding van de nagels is ontzettend belangrijk! Bereid je de nagels niet proper voor, dan laat de gel(lak)/acryl zo los. Schaf daarom de Nail Prep aan zodat je de natuurlijke nagels kan ontvetten van alle olieën. Daarnaast is een Primer of Ultra Bond ook onmisbaar. Deze dient namelijk als hechter tussen de natuurlijke nagel en gel/acryl. 

  • Topcoat
    Om er voor te zorgen dat al je harde werk niet voor niks is geweest is het belangrijk om met een topcoat alles in te sealen. Een goede gel topcoat kan daarom niet ontbreken. We bieden diverse topcoats aan in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld de EO Topgel met een color corrector of de No Wipe Brilliant Top zonder plaklaag en hema-vrij. 

  • Optioneel
    Niet alle producten zijn een must, maar sommigen zijn wel handig. Denk bijvoorbeeld aan tips of sjablonen als je je nagels wilt verlengen of een elektrische frees om het vijlen makkelijker te maken. 

 

Starterspakket

Hoewel we alle producten die je nodig hebt om te starten met je nagels los verkopen, bieden wij ook diverse starterspakketten aan voor acryl en gel. In dat geval hoef je zelf niks bij elkaar te zoeken en koop je in één keer alle producten die je nodig hebt. 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »